Kosten huishoudelijke hulp

Op het moment dat u zich aanmeldt bij ons, hoeft u in eerste instantie niets te betalen. U betaalt pas indien wij ook daadwerkelijk een geschikte hulp voor u vinden. Wanneer wij niemand voor u vinden, hoeft u ons uiteraard ook niets te betalen. De kosten van een huishoudelijke hulp kunnen worden opgedeeld in kosten voor de bemiddeling en het loon dat de hulp van u ontvangt.

Loon huishoudelijke hulp

U betaalt uw hulp altijd het vaste tarief van € 13,50 per uur voor het werk dat de hulp voor u verricht. Hier zit ook het vakantie geld bij inbegrepen. Als de hulp belasting moet betalen, dient de hulp dit zelf te doen van de € 13,50. Dit uurtarief wordt dus nooit hoger.

Bemiddelingskosten

Het andere deel van de kosten betaalt u aan ons. Dit betreffen de bemiddelingskosten, deze kosten bestaan uit een basisbedrag, een bedrag dat vermenigvuldigd wordt met het aantal uur per week waarvoor u een hulp zoekt. Het tarief dat wij voor deze drie factoren rekenen vindt u hieronder:

  • Basisbedrag: € 37,25
  • Extra bedrag per opgegeven uur: € 3,50

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Ik wil me graag inschrijven voor huishoudelijke hulp