ProcedureErvaringen

Gemiddelde score op basis van 97 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

U zoekt een huishoudelijke hulp, wij helpen u graag. Een huishoudelijke hulp aanvragen via Noorderhulp.nl is niet moeilijk. Volg de onderstaande stappen en uw huishoudelijke hulp is binnen enkele minuten aangevraagd.

Stap 1:
U dient de informatie op deze website goed door te lezen. Dan weet u precies wat u van uw huishoudelijke hulp kunt verwachten, wat de investering is en wat u zelf nog dient te regelen. Ook vindt u op onze website meer informatie over de wet- en regelgeving.

Stap 2:
Vul het inschrijfformulier in. Hier dient u uw persoonlijke gegevens op te geven en eventuele opmerkingen te plaatsen.

Stap 3:
U ontvangt een bevestigingsmail nadat u het inschrijfformulier hebt verstuurd. In deze mail vindt u een activeringslink. Met deze link kunt u uw persoonlijke account activeren.

Stap 4:
Wanneer u uw persoonlijke account hebt geactiveerd kunt u op deze website inloggen en uw persoonlijke gegevens bekijken. Pas dan kunt u een aanvraag indienen, door boven aan de pagina op de hiervoor bestemde link te klikken.

Stap 5:
Geef bij het indienen van de aanvraag aan voor hoeveel uur per week u een huishoudster wilt. Daarnaast kunt u aangeven welke werkzaamheden uw hulp uit dient te voeren en wanneer u nog andere specifieke wensen hebt waaraan uw hulp moet voldoen dan kunt u dat hier ook aangeven.

Stap 6:

Voordat u de aanvraag kunt verzenden dient u eerst onze algemene voorwaarden te lezen. Wanneer u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden wordt uw aanvraag verzonden. Onze medewerkers gaan dan direct voor u op zoek naar een hulp. Bij het zoeken naar een hulp wordt altijd rekening gehouden met uw wensen. Daarnaast zoeken wij altijd naar een hulp bij u uit de buurt. Enkele hulpen die aan uw wensen voldoen worden benaderd. De hulp dient dan aan te geven of hij/zij denkt aan uw wensen te voldoen. De kwaliteiten van de hulp worden dus dubbel gecheckt.

Stap 7:

Wanneer u een hulp hebt aangenomen dient er een contract opgesteld te worden. In dit contract legt u alle onderlinge afspraken met de hulp vast. Hierdoor voorkomt u dat er later onduidelijkheden ontstaan. Na uw inschrijving krijgt u toegang tot een voorbeeld contract, deze kunt u als uitgangspunt gebruiken om een contract op te stellen tussen u en de hulp.


Als wij een hulp voor u hebben gevonden..
… Dan sturen wij u de gegevens van de hulp direct toe. Zodra u gegevens van een hulp ontvangt, start uw schoonmaakabonnement. Na het ontvangen van de gegevens kunt u de hulp zelf bellen of mailen om een kennismakingsgesprek te plannen. In dit kennismakingsgesprek kunt u de hulp beter leren kennen en kunt u kijken of er een klik is met de hulp. Wanneer u een klik hebt met de hulp dan kunt u afspraken maken over de eerste werkdag. Indien er geen klik is dan kunt u dit binnen vier weken aangeven. In dat geval gaan wij gratis voor u op zoek naar een geschiktere hulp.

Overige service
Als u bij ons bent ingeschreven dan kunt u gebruikmaken van ons factureringssysteem. Wij geven middels ons overzichtelijke systeem de facturering voor het aantal gewerkte uren van de hulp aan u door. Dit systeem kunt u altijd via uw persoonlijke pagina raadplegen.

Makkelijk en snel een hulp, schrijf u nu in!