Over ons

Ons doel?
U helpen bij het zoeken naar een huishoudelijke hulp


Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om het zoeken van een hulp zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. In 2007 hebben wij daarom een service opgericht die mensen met een PGB (zorgindicatie) helpt bij het zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al snel klopten veel mensen zonder een PGB (zoals tweeverdieners, alleenstaande mannen en drukke gezinnen) bij ons aan. Ook bij deze groep mensen bleek de behoefte aan een huishoudelijke hulp erg groot. Daarom hebben wij ons concept aangepast zodat tegenwoordig zowel mensen met als zonder een zorgindicatie bij ons terecht kunnen.

Grote behoefte aan hulpen

En dat concept werkt! Door de enorme behoefte en het overweldigende aanbod van huishoudelijke hulpen kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Onze database met hulpen groeit sinds 2007 enorm, op het moment staan er al vele hulpen bij ons geregistreerd.

Wij helpen onze klanten dus met het zoeken naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Criteria die wij gebruiken bij het zoeken van een hulp zijn mede door u te bepalen. Als hulpzoeker kunt u een ervaringseis en/of andere wensen en eisen opgeven. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij voor u op zoek. Deze werkwijze heeft gezorgd voor vele tevreden klanten:

Meneer/mevrouw Jager uit Herbaijum: "Heel handig, het lukt me niet om zelf een hulp te vinden. Praktische manier om een hulp te vinden met goede tips en handig contract zodat je dit niet allemaal zelf hoeft te bedenken, regelen en te maken".

Meneer/mevrouw Eussen uit Groningen: "Snel, accuraat en hulpen die weliswaar jong, maar zorgvuldig werken en zelfstandig hun gang kunnen gaan. Fijn dat er zonder meerkosten direct binnen een dag een nieuwe hulp beschikbaar was. Goede, betrouwbare en snelle wijze om huishoudelijke hulp te regelen".


Continue verbetering
Door onze tevreden klanten en de aanblijvende groei kunnen wij continu onze service verbeteren. Zo bieden wij u bijvoorbeeld tegenwoordig garantie op een huishoudelijke hulp (in plaats van 2 weken garantie die wij u voorheen konden bieden).

Bent u ook op zoek naar een makkelijke, snelle en betrouwbare manier om een hulp te vinden?

Schrijf u nu in voor een Schoonmaakster!